Het bestuur van het CNN

Voorzitter

Debbie Hazeleger is als voorzitter verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Het Criminologisch Netwerk Nederland. Ze heeft de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen en de master Global Criminology aan de Universiteit Utrecht afgerond en de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Naast haar studie is ze actief geweest in meerdere commissies en heeft ze afgelopen jaar de functie van penningmeester binnen het bestuur vervuld. Sinds oktober is Debbie met veel plezier werkzaam bij de ABN AMRO als Transaction Monitoring Specialist.

Secretaris

Fleur Schouten is als secretaris verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met leden en externen, het opstellen van de agenda en de notulen en het bijhouden van de mail en de ledenlijst. Fleur heeft een bachelor en master in Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Groningen en is in februari dit jaar begonnen aan de master Criminologie en Veiligheidsbeleid aan de Universiteit Leiden. Als onderdeel van deze master heeft zij stage gelopen bij de politie in Amsterdam.

Fleur

Penningmeester

Carmen Hughes heeft haar bachelor Criminologie behaald aan de Universiteit Leiden en een half jaar gestudeerd aan de Universiteit van Cork. Hierna is ze begonnen met de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze master heeft ze stage gelopen en masterscriptie geschreven bij het Nederlands Compliance Instituut. Naast haar studie heeft Carmen bestuurservaring opgedaan bij Sempre Crescendo in Leiden. Sinds kort is ze afgestudeerd en aan de slag gegaan bij ING Bank als KYC analist. De functie die Carmen bij het CNN op zich neemt is die van penningmeester.

Bestuurslid Partners & Relaties

Asiye Güngörmez is als bestuurslid Partners en Relaties verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met partners en relaties en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Daarnaast is zij het aanspreekpunt vanuit het bestuur voor de commissie Partners & Relaties. Asiye heeft na haar bachelor Rechten aan de Hogeschool Utrecht de premaster Rechtsgeleerdheid en de master Strafrecht en Criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na haar studie is ze als CDD-analist aan de slag gegaan bij diverse banken en momenteel werkt ze als partij-jurist.

Bestuurslid Communicatie

Daan van Heertum is als bestuurslid Communicatie verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om het netwerk te promoten onder (nieuwe) leden en organisaties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de Communicatiecommissie. Daan heeft de bachelor Psychologie aan de Universiteit Utrecht afgerond en is dit jaar begonnen met de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Naast zijn studie heeft hij al vele commissies gedaan bij verschillende (studie)verenigingen.

©2015-2021 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?