Het bestuur van het CNN

Voorzitter

Fleur Schouten is als voorzitter verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Het Criminologisch Netwerk Nederland. Fleur heeft afgelopen jaar haar master Criminologie en Veiligheidsbeleid in Leiden afgerond en heeft daarvoor de bachelor bedrijfskunde en de master Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Momenteel werkt zij bij de ABN AMRO bank als analist.

Fleur

Secretaris

Céline Barge is als secretaris verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met leden en externen, het opstellen van de agenda en de notulen en het bijhouden van de mail en de ledenlijst. Céline is bezig met het afronden van haar bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Afgelopen jaar heeft zij de minor Forensische Criminologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Céline is voornemend om per september de Master Criminologie te volgen. Momenteel werkt zij als student KYC-Analist bij Mollie.

Penningmeester

Marlou Tibbe is als penningmeester onder andere verantwoordelijk voor het keuren van begrotingen van evenementen en het controleren en uitbetalen van facturen. Daarnaast onderhoudt zij de website. Marlou heeft de bachelor criminologie (VU) en vervolgens de master opsporingscriminologie (VU) afgerond. Na het behalen van deze master eind augustus 2020 is ze in april 2021 gestart bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hier is zij werkzaam als beleidsmedewerker op het terrein van georganiseerde criminaliteit.

Bestuurslid Partners & Relaties

Iris Westplate is als bestuurslid Partners en Relaties verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het aansturen van de Commissie Partners en Relaties. Iris heeft de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond aan de universiteit Leiden. Op dit moment volgt zij tevens aan de Universiteit Leiden met veel plezier de masters Orthopedagogiek en Criminologie & Veiligheidsbeleid. Daarnaast zal zij zich het komende halfjaar bezighouden met haar afstudeerstage bij Fivoor in Rotterdam.

Bestuurslid Communicatie

Robine Ravesloot is als bestuurslid Communicatie onder andere verantwoordelijk voor het promoten van het CNN onder (nieuwe) leden en organisaties, het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de Communicatiecommissie. Robine heeft de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en rondde haar master Criminologie en Veiligheidsbeleid aan de Universiteit Leiden in juli 2021 af. Sinds augustus 2021 is zij werkzaam bij het RIEC en daarnaast doet zij vrijwilligerswerk bij Exodus.

©2015-2021 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?