Het bestuur van het CNN

Voorzitter

Carla Vinke is als voorzitter verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Het Criminologisch Netwerk Nederland. Carla heeft de Bachelor Criminologie gevolgd aan de Universiteit Leiden, met een minor Sociologie aan University of Calgary in Canada. De master Opsporingscriminologie volgde zij op de Vrije Universiteit in Amsterdam waarbij zij zich heeft ingezet voor Project Gerede Twijfel. Na haar afstuderen heeft Carla het IT-traineeship van Calco gevolgd, om ook de digitale kant van criminaliteit te kunnen begrijpen. Vervolgens is zij gestart bij PostNL als Security Risk Officer. Die rol vervult Carla nog steeds met veel plezier.

Secretaris

Julia Jonker is als secretaris verantwoordelijk voor het verzorgen van de agenda’s en notulen en voor het onderhouden van contact met leden en externe partijen. Tevens functioneert zij als vicevoorzitter. Afgelopen jaar heeft Julia haar bachelor Criminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. Momenteel is ze bezig met haar master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Penningmeester

Debbie Hazeleger is als penningmeester de eindverantwoordelijke voor de financiële administratie van het CNN. Ze heeft de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht afgerond en tevens afgelopen augustus de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze master liep ze als onderzoeker stage bij de Life in Custody study, waarbij onderzoek wordt gedaan naar de leefomstandigheden binnen Nederlandse gevangenissen. Op dit moment is ze bezig met de master Global Criminology aan de Universiteit Utrecht, waarbij ze stage wil gaan lopen in het buitenland. Naast haar studie heeft ze vrijwilligerswerk gedaan in Sri Lanka en is ze actief geweest in meerdere commissies tijdens haar bachelor- en masteropleiding.

Bestuurslid Partners & Relaties

Carmen Hughes is als bestuurslid Partners & Relaties verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met partners en relaties en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Daarnaast is zij het aanspreekpunt vanuit het bestuur voor de commissie Partners & Relaties. Carmen heeft haar bachelor Criminologie behaald aan de Universiteit Leiden en een half jaar gestudeerd aan de Universiteit van Cork. Hierna is zij begonnen met de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze master heeft ze stage gelopen bij het Nederlands Compliance Instituut. Naast haar studie heeft ze bestuurservaring opgedaan bij Sempre Crescendo in Leiden.

Bestuurslid Communicatie

Yannick Venekamp houdt zich als bestuurslid communicatie bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om het netwerk te promoten onder (nieuwe) leden en organisaties, het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de Communicatiecommissie. Yannick heeft de bachelor Criminologie en de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit gevolgd. Dit jaar is hij begonnen met de master Besturen van veiligheid aan diezelfde universiteit. Daarnaast heeft hij bij het Verwey-Jonker Instituut stage gelopen bij een landelijk onderzoek naar de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

©2015-2020 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?