De voordelen van Het Criminologisch Netwerk Nederland

Het Criminologisch Netwerk Nederland (Het CNN) biedt haar leden vele voordelen. Ben jij benieuwd welke voordelen de leden van het CNN hebben? Klik dan op de buttons hiernaast. Wil je meteen al lid worden? Klik dan op inschrijven.

Creëer je eigen profiel
Leden van het CNN kunnen zelf een profiel aanmaken waarbij zij niet alleen kunnen aangeven wie zij zijn, maar ook waar zij naar op zoek zijn en waar andere leden hen voor kunnen benaderen. Op deze manier wordt het voor leden van het CNN duidelijk wat zij mogelijkerwijs voor elkaar kunnen betekenen. Leden kunnen daarnaast een profielfoto uploaden en een stukje tekst in de vrije ruimte op hun profiel plaatsen.

Vind en bekijk andere leden
Het CNN heeft een zeer overzichtelijke ledenoverzicht met geïntegreerde zoekfunctie. Op deze manier kunnen leden elkaar gemakkelijk vinden en met elkaar in contact komen.

Word lid van een groep
Het CNN heeft speciaal voor haar leden vijf groepen aangemaakt. De vijf verschillende groepen zijn gericht op studenten, werkzoekenden, jong professionals, professionals en op alle leden. Het voordeel van een groep is dat alle leden van een groep dezelfde achtergrond hebben en hierdoor gemakkelijk in contact kunnen komen met elkaar.

Stuur persoonlijke berichten
Bij het CNN kunnen leden privéberichten naar elkaar sturen. Op deze manier wordt het leggen van contact nóg eenvoudiger!

Kom naar een netwerkborrel
Het CNN organiseert jaarlijks een aantal netwerkborrels waarbij leden elkaar op een andere manier kunnen leren kennen. Tijd om te netwerken!

Bezoek seminars met gastsprekers
Het CNN organiseert jaarlijks een aantal seminars waarbij gastsprekers interessante onderwerpen uit het vakgebied bespreken.

Neem deel aan overige activiteiten
Het CNN streeft ernaar jaarlijks een aantal verschillende activiteiten te verzorgen. Hierbij kunnen leden bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van een gevangenis, een rechtbank of een museum.

Bekijk je carrièremogelijkheden
Het CNN heeft voor afgestudeerd criminologen en voor professionals die aan een nieuwe uitdaging toe zijn een uitgebreid overzicht van richtingen die zij op kunnen gaan. Dit kunnen zelfs richtingen zijn waaraan zij wellicht nog nooit hebben gedacht!

Update je profiel
Door lid te zijn van een netwerk vergroot je automatisch je netwerk, wat niet alleen interessant is voor potentiële werkgevers, maar ook voor jezelf. Door lid te zijn van het CNN geef je aan interesse te hebben in het vakgebied, op de hoogte te willen blijven van ontwikkelingen, contact en connecties te willen maken met anderen en jezelf te willen ontplooien. Vergeet niet je profiel zo veel mogelijk te updaten!

Word gevonden door recruiters
Het CNN biedt recruiters van verschillende bedrijven toegang tot het ledenbestand van Het CNN. Deze recruiters kunnen filteren op de profieleigenschappen van de leden van het netwerk. Vul daarom jouw profiel zo veel mogelijk in en hou deze up to date om gevonden te kunnen worden door recruiters.

Krijg korting op opleidingen
Het CNN heeft een aantal samenwerkingspartners die leden van Het CNN korting aanbieden op diverse opleidingen!

Blijf op de hoogte
Het CNN publiceert maandelijks artikelen over recente onderwerpen die interessant zijn voor criminologen. Heb je een evenement gemist? Geen probleem! Het CNN zorgt ervoor dat van elk evenement een verslag voorzien van foto’s geplaatst wordt.

Maak vrienden
Naast dat je jezelf als lid van het CNN op professioneel gebied ontwikkelt, kan het CNN een plek zijn waar je mensen ontmoet en vrienden maakt. Wie weet werk jij straks samen of start je zelf een eigen onderneming met een van de andere leden! Met de evenementen, netwerkborrels en de mogelijkheid om contact te leggen via de website wordt dit al een stuk gemakkelijker!

©2015-2019 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?