Lieve (toekomstige) Criminologen,

Het CNN is op zoek naar een nieuwe commissie Partners & Relaties vanaf februari 2022! Wil jij jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van hét landelijke netwerk voor criminologen én tegelijkertijd aan jouw CV werken? Bekijk dan de vacature en solliciteer direct!

De Commissie Partners & Relaties is binnen het CNN verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld én voor de organisatie van de evenementen van het CNN. De commissie bestaat uit een bestuurslid en vier commissieleden. Het bestuurslid is verantwoordelijk voor het plannen van vergaderingen, contact met partners, de taakverdeling en houdt toezicht op de uitvoering van de taken door de commissieleden. De commissieleden zijn verantwoordelijk voor het werven van blogschrijvers en de organisatie van de evenementen, workshops en overige activiteiten. Het CNN zoekt binnen deze commissie 1 bestuurslid en 4 commissieleden.

Er wordt verwacht dat je je in ieder geval een jaar inzet voor het CNN. Dit zal dan ongeveer vanaf februari 2022 tot februari 2023 zijn. De functie zal gemiddeld 3 uur per week van je tijd in beslag nemen.

Wij bieden een gezellig en gemotiveerd team, een ervaring waardoor je jezelf zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen, een mogelijkheid tot het vergroten van je netwerk en uiteraard een mooie toevoeging aan je CV!

Is je interesse gewekt? Stuur dan snel een mailtje naar bestuurslid.partners-relaties@hetcnn.nl! Geef hierbij aan op welke functie (bestuurslid of commissielid) jij solliciteert en wat jouw motivatie is. Heb je vragen dan kan je altijd mailen! Hopelijk spreek ik jullie snel!

Groetjes,

Het bestuur van het CNN en in het bijzonder huidig bestuurslid partners & relaties Iris Westplate

©2015-2022 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?