Webinar TPS & Het Criminologisch Netwerk Nederland: WIE BEN JE ONLINE?

Personal branding en social-selling worden steeds belangrijker. Dat heeft alles te maken met vragen zoals: Hoe zorg je ervoor dat je eerste online indruk de juiste is? Hoe word je gevonden door de juiste personen? Hoe onderscheid je je en hoe val je op? Hoe kan LinkedIn hierbij helpen? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen.

Ontwikkeling staat centraal bij TPS, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jonge professionals zich ontwikkelen. Jouw studie bereidt je voor op het bedrijfsleven. TPS levert graag een bijdrage voor een nog betere aansluiting op de arbeidsmarkt, zodat jij compleet voorbereid begint aan je eerste baan.

Op 8 oktober neemt TPS je mee in de verwachtingen van de arbeidsmarkt. Bel in via Zoom, luister naar het verhaal van recruiters Jasper en Roxy en stel vooral via de chat alle vragen die je hebt over dit onderwerp.

PROGRAMMA

20.00 | Warm welkom en kennis maken met TPS

20.10 | Online identiteit

20.15 | Hoe val je op bij een recruiter? Aan de slag!

20.45 | Tips & Tricks

21.10 | Afronden

 

HUISWERKOPDRACHT

Graag zouden we je willen vragen om alvast een LinkedIn-profiel aan te maken via https://www.linkedin.com en je up-to-date CV bij de hand te houden. Dit gaat je helpen om tijdens de workshop alle tips gelijk toe te passen op je eigen profiel.

HOE KAN IK DE WORKSHOP BIJWONEN?

De workshop zal online plaatsvinden, via het programma Zoom. Zorg ervoor dat je vooraf alles geïnstalleerd hebt en je huiswerkopdracht hebt doorgelezen. Wanneer de link niet werkt of je er niet helemaal uitkomt, kan je een berichtje sturen naar Roxy (TPS) 06 27 32 11 99. Het zou fijn zijn als je je webcam aan hebt en je geluid uit.

20.00 | Webinar: Wie ben je online?  Klik hier voor de link

Tot 8 oktober! Mocht je tot die tijd nog vragen hebben, stel deze dan vooral via campusrecruitment@tpsgroep.nl.

©2015-2022 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?