[30 apr] korting OSINT-trainingen Aware Online Academy!

Leden van Het CNN ontvangen tot wel 20% korting op de OSINT-trainingen van onze partner Aware Online Academy. 

Hieronder leest u meer over de OSINT Training I 'Intermediate' welke voor leden van Het CNN tot wel 20% korting wordt aangeboden door onze partner Aware Online Academy.

Over de OSINT Training I 'Intermediate'

Deze 2-daagse OSINT-training is speciaal bedoeld voor internetrechercheurs, -analisten en -onderzoekers van binnen het publieke en private domein (o. a. toezichthouders, gemeenten, verzekerings-maatschappijen, creditcardmaatschappijen, banken, FIOD, Inspecties, particulier onderzoeksbureaus, advocatenkantoren, bedrijven met interne fraude-afdelingen).

In de training leren cursisten hoe zij zelfstandig een veilig, effectief en kwalitatief hoogwaardig OSINT-onderzoek uit kunnen voeren en hoe zij daarover kunnen rapporteren. Er wordt onder andere ingegaan op hoe zoekmachines op een geavanceerde wijze gebruikt kunnen worden, hoe achter 'gesloten' accounts op Facebook gekeken kan worden en hoe diepgaand onderzoek aan websites verrichten kan worden. Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij wat afbreukrisico's in een onderzoek zijn, welke juridische kaders er van toepassing zijn en hoe informatie op gedegen wijze vastgelegd en gerapporteerd kan worden.

Klikt u hier voor meer informatie of klikt u hier om de brochure van de training te downloaden.

Over de Aware Online Academy

De Aware Online Academy vormt het OSINT Training Center van het in 2016 opgerichte Aware Online. De Aware Online Academy biedt diverse trainingen aan op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT) en Social Media Intelligence (SOCMINT). Deze termen staan in Nederland ook wel bekend als internet-rechercheren en open bronnenonderzoek. Naast trainingen heeft de Aware Online Academy ook diverse tips en tools op haar website staan, welke rechercheurs, analisten en onderzoekers kosteloos kunnen gebruiken voor hun eigen onderzoeker. Klikt u hier om naar de website van de Aware Online Academy te gaan.

Exclusieve korting voor leden van Het CNN

De Aware Online Academy biedt trainingen aan als privéles (1 deelnemer), via open inschrijving (7-12) deelnemers en in-company (2-12 deelnemers). Speciaal voor Het CNN heeft de Aware Online Academy de volgende exclusieve kortingen ingesteld, waarbij trainingen ook te volgen zijn voor twee deelnemers, bijvoorbeeld door u en een collega:

  • Privéles: € 895,- in plaats van € 995,- p.p. (ex btw);
  • 2 personen: € 795,- in plaats van € 995,- p.p. (ex btw);
  • Open inschrijving: € 595,- in plaats van € 695,- p.p. (ex btw).

Inschrijven & Meer informatie

Voor vragen en voor inschrijvingen kunt u contact opnemen via info@aware-online.com.

 

Aware Online Academy

 

©2015-2019 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?