[8 mrt] Ga mee met Deloitte naar Madrid!

Op 9 tot en met 12 mei 2018 organiseert Deloitte een 4-daagse business course voor studenten in Madrid. Degenen die mee mogen met Forensic zullen een fraudecase krijgen om te onderzoeken. Hieronder lees je meer. 

Over de Business Course

De business course staat gepland op 9 tot en met 12 mei 2018 en biedt je de kans om een stap te maken buiten jouw comfort zone. Tijdens de business course kun je ervaringen hoe het is om in de financiële wereld van Deloitte te werken. Je maakt kennis met de sfeer en de cultuur van Deloitte, maar ook wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkelen. Met een inhoudelijke casus aan de slag gaan geeft jou een indruk hoe het is om als consultant bij Deloitte aan de slag te gaan. De opdracht die je gaat uitvoeren past binnen de afdeling M&A (overnames) of Forensic (fraude-onderzoeken). Uiteraard is de Business Course geheel op kosten van Deloitte.

Achtergronden die worden gevraagd zijn in principe Technology, Legal en Finance/Economics, maar ook gemotiveerde criminologie-studenten maken een goede kans.

Meer informatie?

Meer informatie is te vinden op de website van Deloitte (klik hier) maar ook in onderstaande filmpje.

Inschrijven?

Inschrijven kan tot aanstaande zondag 11 maart via deze link.

Vragen en/of opmerkingen?

Voor vragen over dit artikel kun je contact met ons opnemen.

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2015-2020 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?