Commissie Partners en Relaties

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een commissie Partners en Relaties ingesteld. De commissie Partners en Relaties is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld.

De commissie Partners en Relaties

Nathalie Berger
Als bestuurslid Partners en Relaties ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van contacten met het externe netwerk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de Commissie Partners en Relaties. Ik heb de bachelor Criminologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanaf maart zal ik werkzaam zijn als recherche-assistent bij de basisteamrecherche Eenheid Noord-Holland. Daarnaast zal ik vanaf september starten met de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Riddhi Matai
Hi, ik ben Riddhi Matai en woon in Den Haag. Na de bachelor
Criminologie aan de Erasmus Universiteit heb ik de master
Opsporingscriminologie behaald aan de Vrije Universiteit. Op dit moment
ben ik bezig met een opleiding aan een rechercheschool. Naast mijn
ambitie om criminaliteit van de kaart te krijgen hoop ik middels deze
commissiefunctie het CNN juist verder óp de kaart te kunnen zetten. Ik
heb er veel zin in om met de overige commissieleden aan de slag te gaan!

Nathalie Denie
Ik ben 24 jaar oud en woon in Groningen. Ik heb de bachelor Criminologie afgerond aan de Universiteit Leiden en afgelopen jaar de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit behaald. Via stages heb ik onder andere ervaring opgedaan bij Nationale Nederlanden en het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR). Op dit moment volg ik nog een master Journalistiek in Groningen, maar mijn interesse voor de criminologie ben ik zeker nog niet kwijt. Via het CNN en deze commissie hoop ik mijn eigen en andermans criminologische netwerk te verbreden.

Barry Bijleveld
Ik ben 23 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik heb de bachelor Criminologie eind vorig jaar afgerond en stel het volgen van een master nog even uit tot volgend studiejaar. In de tussentijd wil ik graag ervaring opdoen binnen het criminologisch werkveld. Aangezien ik heb ervaren dat de kloof tussen studenten en de verschillende partijen binnen de criminologische arbeidsmarkt moeilijk te overbruggen kan zijn, leek het mij een enorm mooie uitdaging om hierop in te spelen. Een functie binnen de commissie Partners & Relaties is daarom ook een uitgelezen kans om niet alleen voor mezelf, maar ook voor toekomstige criminologen de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken en de mogelijkheid te bieden een handig netwerk op te bouwen

©2015-2022 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?