Commissie Partners en Relaties

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een commissie Partners en Relaties ingesteld. De commissie Partners en Relaties is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld.

De commissie Partners en Relaties

Teddy Reddingius
Teddy Reddingius is 21 jaar oud en woont in Leiden. Ze heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit Leiden en zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Criminologie. Naast studeren heeft zij werkervaring opgedaan bij de Kinder- en jongerenrechtswinkel waar zij juridisch advies geven.
Via het CNN en deze commissie hoopt ze contacten te leggen met criminologen werkzaam in verschillende gebieden.

Jonna Vroom
Jonna Vroom is lid van de commissie Partners en Relaties. Zij is 23 jaar oud en woont in Naaldwijk. Zij heeft vorig jaar haar bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen afgerond in Leiden. Tijdens deze opleiding heeft zij de minor Criminologie met succes afgerond en nu doet zij de masteropleiding Forensische Criminologie in Leiden. Zij hoopt dit jaar af te studeren. Ze heeft er enorm veel zin in om met deze commissie het criminologisch netwerk te verbreden!

Maaike van der Marel
Maaike van der Marel is 23 jaar oud en woont in Arnhem. Ze heeft de bachelor Siciologie in Utrecht gedaan en is afgelopen jaar begonnen met de master Forensische Criminologie in Leiden. Tijdens haar bachelor liep ze via Stichting SurAnt een half jaar stage in PI Nieuwegein. Via deze commissie hoopt ze haar netwerk uit te breiden en zich te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Jan-Marc Glashouwer
Jan-Marc Glashouwer heeft zijn bachelor Criminologie gehaald aan de Universiteit Leiden en volgt daar momenteel de master Forensische Criminologie. Hiernaast heeft hij de minor Intelligence Studies afgerond en volgt hij in zijn vrije tijd een versnelde opleiding tot beveiliger. Laatstgenoemde MBO-opleiding volgt hij in het kader van zijn bijbaan in de beveiliging binnen omgeving Schiphol; waar hij elementen van zijn criminologische studie in de praktijk wil ervaren. Sinds januari 2021 loopt hij ook een halfjarige onderzoeksstage bij het ministerie van Justitie & Veiligheid.

©2015-2021 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?