Commissie Partners en Relaties

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een commissie Partners en Relaties ingesteld. De commissie Partners en Relaties is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor het contact met externe partijen en werkgevers binnen het criminologische werkveld.

De commissie Partners en Relaties

Christine van der Beek (Voorzitter)
Christine van der Beek is 21 jaar oud en woont in Utrecht, waar ze dit studiejaar haar bachelor Psychologie aan de Universiteit Utrecht hoopt af te ronden. Hiernaast heeft zij een minor Criminologie voltooid en wil ze na haar bachelor hierop verder gaan door een master Forensische- of Opsporingscriminologie te doen. Sinds april 2019 werkt ze als vrijwilliger bij Humanitas Een Nieuwe Start met (ex-)gedetineerden. Ze heeft erg veel zin om zich in te gaan zetten voor de commissie Partners en Relaties en kijkt ernaar uit om haar criminologisch netwerk uit te breiden!

.

Anna Wentzel (Secretaris)
Anna Wentzel is 22 jaar oud en woont in Leiden. Ze heeft haar bachelor Criminologie afgerond aan Universiteit Leiden en is momenteel bezig met de master Forensische Criminologie. In het laatste jaar van haar bachelor heeft ze de minor Kindermishandeling & Verwaarlozing gevolgd, waarna ze een korte onderzoeksstage heeft gedaan bij de GGZ. Ze heeft interesse in veel verschillende vlakken van de criminologie en hoopt via deze commissie in contact te komen met criminologen uit verschillende richtingen. Als lid Secretaris is zij verantwoordelijk voor de interne communicatie in de commissie.

 

Maaike Zoutenbier (Lid Allround)
Maaike Zoutenbier is 24 jaar oud en woont in Leiden. Afgelopen jaar heeft ze haar bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden afgerond en inmiddels is ze ook in Leiden begonnen aan de master Forensische Criminologie. Tijdens haar bachelor heeft ze tevens de minor Kindermishandeling en Verwaarlozing gevolgd waarbij ze een korte stage heeft gelopen bij Veilig Thuis.

Fleur Bakx (Lid Allround)
Fleur Bakx is 24 jaar oud en als lid allround is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bestaande partners en relaties en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Ze heet de bachelor Criminologie afgerond aan de Universiteit van Leiden en is in september begonnen aan de master Forensische Criminologie. Tijdens haar bachelor heeft ze veel commissie ervaring opgedaan bij haar studentenvereniging. Tevens heeft ze vakken gevolgd van Pedagogische Wetenschappen en Forensische Psychiatrie, wat haar interesse in de Forensische zorg en Jeugdcriminaliteit heeft vergroot. Via het CNN en deze commissie hoopt ze contacten te leggen met criminologen werkzaam in verschillende gebieden.

©2015-2021 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?