Communicatiecommissie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een Communicatiecommissie ingesteld. De Communicatiecommissie is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor de berichtgeving rondom het CNN op sociale media en in de media.

De Communicatiecommissie

Silke Schouwstra (Voorzitter)

Mijn naam is Silke Schouwstra en dit jaar ben ik voorzitter van de communicatiecommissie van het CNN. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in het derde jaar van mijn Bachelor Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit jaar zal ik ook een scriptie gaan schrijven over de surveillance in Rotterdam m.b.t. terrorisme. Na het afronden van mijn bachelor wil ik nog een Criminologische Master gaan volgen, ik weet alleen nog niet zeker welke. Ik hoop dat ik in dit commissiejaar nieuwe criminologische ervaringen op kan doen en eventueel nieuwe contacten kan leggen om zo aan mijn toekomst te bouwen. Verder hockey ik in mijn vrije tijd bij Hockey Combinatie Schiedam. Ik heb erg veel zin in om aan de slag te gaan en het CNN zo goed mogelijk te promoten!

Felicity Garretsen (Redacteur)
Felicity Garretsen volgt momenteel de master Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. In aanvulling op haar juridische kennis heeft zij de minor Criminologie en de minor Bestuurs- en Organisatiewetenschap gevolgd. Haar brede interesses liggen op het gebied van het commercieel vermogensrecht & financieel-economische criminaliteit, aansprakelijkheid, etiologie, interventie, en het doen van wetenschappelijk onderzoek. Tijdens haar studie heeft zij verschillende commissies en redactiewerk gedaan en heeft zij als vrijwilliger juridisch advies gegeven bij een rechtswinkel. Ook heeft zij stage gelopen bij de rechtbank Rotterdam. Thans heeft zij hier een bijbaan als zittingsgriffier. Felicity staat open voor nieuwe werkervaring en vindt het erg interessant om zich dit jaar in te zetten voor het CNN.

Charelle Beckman Lapré (Lid Allround)

Ik ben Charelle Beckman Lapré, 20 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben nu bezig met het afronden van de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn bachelor heb ik 5 vakken van de minor Criminologie gevolgd en na mijn bachelor zou ik graag de master Criminologie willen volgen. Aangezien ik niet direct vanuit de Criminologie studie binnenstroom, ben ik benieuwd wat voor dingen ik via andere invalshoeken kan bijdragen aan Het CNN. Met mijn lidmaatschap hoop ik mijn criminologisch netwerk te vergroten. Sinds oktober ben ik lid allround van de communicatie commissie en verzorg ik de sociale media.

 

Evi Kroeze (Lid Allround)
Mijn naam is Evi Kroeze, 22 jaar oud en ik woon in Utrecht. Hier heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid met de nodige criminologische vakken afgerond. Momenteel ben ik bezig met de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Mijn interesses liggen voornamelijk bij de opsporing van criminaliteit en de processen die in gang worden gezet na een gepleegd delict. Als allround lid van de communicatiecommissie hou ik mij momenteel bezig met de vacatures die op de site van Het CNN te vinden zijn. Door deze commissie hoop ik mijn criminologische netwerk te vergroten en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de criminologie.

Robin Selhorst (Lid Allround)

Robin Selhorst is 20 jaar oud en bezig met het afronden van de bachelor Criminologie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Aan het begin van het derde jaar heeft zij de minor Safety, Security and Justice gevolgd aan de TU Delft en Universiteit Leiden. Nadat zij haar bachelor heeft afgerond, wilt zij beginnen aan een criminologische master. Haar interesses liggen op het gebied van risicomanagement, terrorismebestrijding en nationale veiligheid. Als Allround lid bij het CNN zal zij zich bezighouden met het zoeken van vacatures en het onderhouden van de website.

©2015-2021 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?