Communicatiecommissie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een Communicatiecommissie ingesteld. De Communicatiecommissie is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor de berichtgeving rondom het CNN op sociale media en in de media.

De Communicatiecommissie

Renske van der Steen (Voorzitter)
Renske van der Steen is 25 jaar oud en heeft in 2017 de Master Opsporingscriminologie aan de VU Amsterdam afgerond. Daarvoor heeft zij Psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na haar master is Renske naar de San Diego State University in de Verenigde Staten gegaan en heeft ze vakken gevolgd in de richting van International Security, Conflict Resolution en Human Rights. Sinds september 2018 loopt zij stage bij het RIEC in Den Haag, een Regionaal Informatie en Expertise Centrum die zich richt op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Renske is tijdens haar bachelor voorzitter geweest van verschillende commissies en heeft een bestuursjaar gedaan. Ze heeft erg veel zin om zich nu in te gaan zetten voor de Communicatiecommissie van het CNN.

Marit Rutten (Redacteur)
Marit Rutten is 22 jaar en is vorig jaar afgestudeerd aan de Saxion opleiding Security Management in Apeldoorn. In haar vierde leerjaar heeft ze haar minor 'Criminal Justice and National Security' in de Verenigde Staten gevolgd. Tevens is zij daar afgestudeerd in terrorisme en psychologie en heeft ze vrijwilligerswerk gedaan met Amerikaanse ex-criminelen die voorwaardelijk vrij zijn. Sinds september 2018 is ze werkzaam bij SoSecure als Security en Intelligence Consultant. Marit zal als redacteur eindverantwoordelijk zijn voor de maandelijkse nieuwsbrief. Ook zal Marit gaan zorgen voor blogs en eventuele columns en interviews namens het CNN.

Sander Kemkes (Lid Allround)
Sander Kemkes is 25 jaar oud en is derdejaars bachelor student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Hier volgt hij momenteel het strafrechtelijk georiënteerde Togatraject. Na zijn bachelor wil hij een criminologische master gaan volgen. Naast zijn studie heeft hij een baan bij het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid bij de afdeling Technisch Toezicht van de politie Midden-Nederland. Als lid allround zal Sander zich bezig gaan houden met onder andere het zoeken van vacatures, social media updates en het onderhouden van de website.

Anne Rose Bloem (Lid Allround)
Anne Rose Bloem is 21 jaar oud en bezig met het afronden van haar bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden. Ze heeft in haar studententijd de nodige commissie-ervaringen opgedaan bij haar studievereniging en studentenvereniging. Na verschillende commissies wil Anne Rose zich meer richten op een commissies binnen het criminologisch vakgebied. Ze staat open voor extra criminologische werkervaring. Als Lid Allround zal Anne Rose zich onder andere bezighouden met het schrijven van een onderdeel van de nieuwsbrief en de publicaties op sociale media.

Pim Edens (Lid Allround)
Pim Edens is een 23 jarige Criminologiestudent die onlangs zijn bachelor heeft behaald aan de Universiteit Leiden. Momenteel zit hij in een tussenjaar en is hij op zoek naar een stage. Volgend jaar gaat hij beginnen aan de master Opsporings- of Interventiecriminologie aan de VU. Zijn interesses liggen bij het opsporen van criminaliteit en het helpen van mensen die criminaliteit hebben gepleegd. Daarnaast schrijft hij graag creatieve stukken. Als Lid Allround zal Pim zich bezig houden met schrijven van stukken van de nieuwsbrief en daarnaast zal hij bezig zijn met het bijhouden van de sociale media.

Anne Koolenbrander (Lid Allround/Evenementen)
Anne Koolenbrander is 23 jaar oud en woont in Leiden. Sinds september is zij bezig met de master Opsporingscriminologie aan de VU in Amsterdam. Hiervoor heeft zij Criminologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na het afronden van haar bachelor heeft zij een tussenjaar genomen waarin zij een aantal maanden door Zuid-Amerika heeft gereisd. Komend jaar zal zij zich inzetten voor de Communicatiecommissie van het CNN als lid allround/evenementen. Zij hoopt daarmee haar criminologisch netwerk te vergroten en vooral ook op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het criminologisch vakgebied en werkveld.

©2015-2020 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?