Communicatiecommissie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een Communicatiecommissie ingesteld. De Communicatiecommissie is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor de berichtgeving rondom het CNN op sociale media en in de media.

De Communicatiecommissie

Robine Ravesloot (Voorzitter)

Naast bestuurslid Communicatie ben ik voorzitter van de communicatiecommissie. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het promoten van het CNN onder (nieuwe) leden en organisaties, het verzorgen van de social mediacontent en het aansturen van de communicatiecommissie. Ik heb de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en rondde de master Criminologie en Veiligheidsbeleid aan de Universiteit Leiden in juli 2021 af. Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij het RIEC en daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij Exodus.

Inez Lombaers (Secretaris)
Hoi iedereen! Ik ben Inez Lombaers, 23 jaar en ik woon in Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik de bachelor en master Sociologie aan de Radboud Universiteit gedaan. Sinds september ben ik bezig met de master Criminaliteit en Rechtshandhaving aan de Universiteit Leiden. Daarnaast zal ik komend jaar de secretaris functie op me nemen. Ik kijk er naar uit om me samen met de andere commissieleden in te zetten voor CNN en hierbij natuurlijk nieuwe mensen te ontmoeten die ook bezig zijn met criminologie!

Emma Vermaas (PR-intern)
Hi! Ik ben Emma Vermaas, 23 jaar en woon in Leiden! Ik heb m’n bachelor Psychologie afgerond en ben sinds september begonnen aan de Master Criminologie aan de VU! Dit jaar zal ik de functie PR-intern vervullen. Ik kijk er erg naar uit om deze commissie samen met m’n groepsgenoten te gaan doen, waarbij ik op een toffe manier m’n netwerk kan verbreden, kennis kan opdoen en hopelijk anderen kan gaan helpen op het gebied van Criminologie!

Sophie van Hoof (Hoofd vacaturejagen)

Mijn naam is Sophie van Hoof, ben 21 jaar en woon in Leiden. Vorig jaar heb ik de bachelor criminologie aan de universiteit van Leiden afgerond. Op dit moment ben ik druk aan het zoeken naar een leuke meewerkstage voordat ik aan een master begin. Ik zit dus vol in de vacatures en ben ondertussen echt een pro in het zoeken. Laat dit nou ook precies zijn wat ik voor het CNN ga doen: binnen de communicatiecommissie ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van alle criminologisch relevante vacatures op de vacaturebank! Ik hoop dat ik via mijn werkzaamheden bij het CNN mijn netwerk kan uitbreiden, de arbeidsmarkt beter leer kennen en voornamelijk leuke nieuwe mensen kan ontmoeten!

©2015-2022 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?