Communicatiecommissie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een Communicatiecommissie ingesteld. De Communicatiecommissie is binnen Het CNN onder andere verantwoordelijk voor de berichtgeving rondom het CNN op sociale media en in de media.

De Communicatiecommissie

Nina Tobsch (Voorzitter)

Mijn naam is Nina Tobsch, 24 jaar en ik woon in Den Haag. Dit jaar vervul ik de functie als voorzitter van de communicatiecommissie. Ik ben op dit moment bezig met de master Criminaliteit en Rechtshandhaving aan de Universiteit Leiden, en daarnaast loop ik stage bij de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hiervoor heb ik een bachelor Criminologie en de master Forensische Criminologie gedaan, dus ik heb zeker veel affiniteit met het onderwerp, maar vooral de opsporing en cyber criminaliteit vind ik heel interessant! Met mijn lidmaatschap aan deze commissie hoop ik mijn netwerk uit te breiden en nieuwe skills te leren.

Ayla Molenkamp (Secretaris)
Mijn naam is Ayla Molenkamp en ik ben dit jaar de secretaris van de communicatiecommissie van het CNN. Ik ben 22 jaar en ik woon in Alkmaar. In juli 2020 heb ik mijn bachelor Criminologie afgerond aan de VU en in september ben ik begonnen met de master International Crimes, Conflict and Criminology. Mijn interesses liggen voornamelijk bij het psychologische aspect van de criminologie en mijn afstudeeronderzoek gaat dan ook over de stigmatisering van de psychologische effecten die drone piloten ervaren door hun werk.
Ik zal mij dit jaar bezighouden met het schrijven en versturen van de nieuwsbrieven voor het CNN en heb hier ontzettend veel zin in!

Robine Ravesloot (PR-intern)
Ik ben Robine Ravesloot, 24 jaar en ik woon in Alkmaar. Ik heb de bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen en de minor Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en daarnaast heb ik de minor Criminologie in Leiden gevolgd. Afgelopen september ben ik gestart met de master Criminologie en Veiligheidsbeleid aan de Universiteit Leiden. In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilligerscoördinator bij Exodus Nederland. Op dit moment begin ik aan het afstudeertraject en hoop ik dit jaar af te studeren. Ik kijk er naar uit mij in te zetten voor deze commissie en om via deze weg mijn netwerk en kennis uit te breiden!

Merinthe van der Palen (PR-extern)

Ik ben Merinthe van der Palen en ik ben dit jaar PR-extern van de Communicatie Commissie. Deze functie houdt in dat ik contact onderhoud met universiteiten en bijdraag aan de promotie van het CNN. Momenteel volg ik de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden. Ik ben breed georiënteerd, maar mijn interesses liggen met name op het gebied van huiselijk geweld, kindermishandeling en jeugdcriminaliteit. Door middel van dit commissiejaar en mijn lidmaatschap hoop ik bij te kunnen dragen aan het bij elkaar brengen van verschillende ervaringen, visies en kennis op criminologisch gebied.

Romy van Kuik (Hoofd vacaturejagen)

Ik ben Romy van Kuik, 22 jaar en ik woon in Almere. Voor het CNN ga ik me bezighouden met het verzamelen van de vacatures. Op dit moment ben ik bezig met de master Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit. Ook hier heb ik mijn bachelor Criminologie afgerond. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek dat betrekking heeft op de risicofactoren die bijdragen aan het radicaliseringsproces van individuen. Na dit masterjaar zou ik graag willen werken, alleen ik weet nog niet zo goed waar ik graag terecht zou willen komen. Ik hoop dat ik door de commissie hier meer inzichten in krijg en nieuwe criminologische contacten kan opbouwen. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

©2015-2021 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?