Evenementencommissie

Het Criminologisch Netwerk Nederland heeft een evenementencommissie ingesteld. De evenementencommissie houdt zich binnen Het CNN onder andere bezig met het organiseren van evenementen.

De Evenementencommissie

Thomas de Bruijn (Voorzitter)
Thomas de Bruijn is als voorzitter van de evenementencommissie verantwoordelijk voor het sturen van de evenementencommissie. In het jaar 2017–2018 was hij bij het CNN actief als bestuurslid In- en Externe Betrekkingen. Thomas heeft een Bachelor Criminologie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna heeft hij een master gedaan in de Forensische Criminologie. Tijdens zijn studie heeft Thomas stage gelopen bij de Gemeente Vlaardingen en is hij actief geweest bij Amnesty International Nederland. Op dit moment is hij masterstudent Criminal Justice aan de Universiteit Leiden. Thomas heeft binnen de criminologie affiniteit met veiligheidsbeleving en (contra-)terrorisme.

Veerle Kohlmann (Secretaris)
Veerle Kohlmann is 21 jaar en woont momenteel in Leiden. Hier is ze begonnen aan haar laatste jaar van de Bachelor Criminologie. Volgend jaar is ze van plan om te beginnen met de master opsporingscriminologie aan de VU of ze wil haar jaar invullen met reizen en een stage die wat meer inzicht geeft in de praktijk. Ze hoopt het aankomende jaar bij het CNN door middel van evenementen en netwerkborrels ook meer inzicht te krijgen, maar ook te geven in de verschillende werkvelden waar criminologen terecht komen.

Frédérique van der Manden  (Penningmeester)
Frédérique van der Manden is 29 jaar en woont momenteel in Utrecht. Haar bachelor criminologie heeft ze afgerond in Rotterdam, en tegenwoordig is ze bezig met de master governance of migration and diversity, ook aan de Erasmus in Rotterdam. Naast haar studie doet ze vrijwilligerswerk als taalcoach en is ze onderdeel van de schaduwfractie van Student & Starter. Dit jaar zal Frédérique de functie van penningmeester gaan vervullen, daarmee wil ze graag haar vaardigheden ontwikkelen, maar vooral ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied van criminologie.

Sara Hendriks (Lid Allround)
Sara Hendriks is 23 jaar en is bezig met het afronden van haar master Interventie Criminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Haar scriptie over de meetbaarheid van de impact van politie optreden tegen cybercrime, schrijft ze momenteel bij het Team High Tech Crime (THTC) van de Landelijke Recherche. Komend jaar zal Sara zich in gaan zetten voor het CNN als lid allround voor de evenementencommissie. Zij hoopt leuke en leerzame evenementen te organiseren mensen met een interesse in criminologie met elkaar en met het werkveld in contact te brengen.

Vanessa De Castro Navarro (Lid Allround)
Vanessa De Castro Navarro is 24 jaar en is geboren in Portugal. Op haar tiende is ze vanuit Lissabon naar Nederland gekomen. Momenteel woont ze in Leiden waar ze bezig is met het afronden van haar bachelor Criminologie. Daarnaast is ze actief als student-lid bij de opleidingscommissie aan de rechtenfaculteit. In het jaar 2017-2018 heeft Vanessa de functie van Commissaris Onderwijs & Carrière vervuld in het bestuur van Corpus Delicti, studievereniging van criminologie. In deze periode stuurde ze meerdere commissies aan en was ze eindverantwoordelijk voor verschillende studie- en beroepsgerelateerde evenementen zoals de beroepsoriëntatiedag en de studiereis naar Colombia. Tijdens haar periode bij het CNN wil Vanessa zich inzetten om onderbelichte criminologische onderwerpen onder de aandacht te brengen.

©2015-2019 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?