[18 mrt] 5 plaatsen voor ACFE NL Event!

Op 22 maart 2018 organiseert de ACFE NL het evenement 'Maakt de gelegenheid de fraudeur?' en 5 van onze leden kunnen kosteloos aanwezig zijn. Lees hieronder meer. 

Over het evenement

Op donderdag 22 maart 2018 vanaf 15:30 organiseert de ACFE NL het evenement 'Maakt de gelegenheid de fraudeur?'. Op dit evenement zal Joost van Onna, promovendus aan de VU en beleidsadviseur bij het Functioneel Parket, ingaan op de criminele ontwikkeling van de fraudeur. Hij zal daarbij ingaan op vragen als 'Waarom plegen fraudeurs fraude?', 'Hoe ziet de criminele ontwikkeling van fraudeurs er uit?' en 'Maakt gelegenheid de fraudeur of zoekt de fraudeur de gelegenheid op?'. Het evenement wordt uiteraard afgesloten met een borrel. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.acfe.nl/nl/evenementen

Over Joost van Onna

Joost onderzocht voor zijn promotieonderzoek criminele antecedenten en het sociaal economisch profiel van maar liefst 644 fraudeurs. Hij interviewde daarnaast 26 fraudeurs om inzicht te verkrijgen in de motieven die zij hebben om fraude te plegen. Op het evenement zal Joost u meenemen in de bevindingen van zijn promotieonderzoek.

Over de ACFE NL

De ACFE NL is onderdeel van de 'Association of Certified Fraud Examiners (ACFE)', de grootste en meest vooraanstaande anti-fraude organisatie in de wereld. De ACFE deelt kennis en biedt trainingen aan met als doel het aantal incidenten van fraude te verminderen. Samen met bijna 75.000 leden en 195 afdelingen, verminderen Nederlandse 'Certified Fraud Examiners' (CFE's) het aantal fraude incidenten en dragen zij bij aan aan het publieke vertrouwen in de integriteit en objectiviteit van hun vak.

Inschrijven voor het evenement?

De ACFE NL biedt maar liefst 5 leden van Het CNN de mogelijkheid om kosteloos bij dit evenement aanwezig te zijn. Wil je kans maken om aanwezig te zijn, stuur dan jouw voor- en achternaam, e-mailadres en huidige functie/studie naar info@hetcnn.nl.

ACFE

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2015-2020 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?