[15 mrt] Boekverloting 'De stilte van het water'

Begin maart is het boek 'De stilte van het water' van Norman Jansen verschenen. Dit boek beschrijft het waargebeurde verhaal over een jonge moeder uit Haïti die in handen is gevallen van mensenhandelaren. En jij maakt kans om dit boek te winnen!

Over 'De Stilte van het water'

Het boek 'De stilte van het water' is deels waargebeurd en gaat over het leven van een jonge vrouw die zoekt naar een veiliger en beter bestaan voor zichzelf en haar familie. Deze jonge moeder komt ongewild in de handen van mensensmokkelaars terecht, waardoor angst en uitbuiting aan de orde van de dag zijn.

Meer lezen kan op: http://www.passievoorboeken.com/de-stilte-van-het-water-een-ontluisterende-blik-in-de-schokkende-wereld-van-mensenhandel/ 

Over de auteur Norman Jansen

Norman Jansen is senior expert bij het Expertisecentrum Mensenhandel & Mensensmokkel (EMM) en ook werkzaam voor de Koninklijke Marechaussee. Norma heeft zelf ook enige tijd op de Cariben gewoon, waar hij werkzaam is geweest voor justitie en in de opsporing. Op dit moment woont Norman weer in Nederland, vanuit waar hij boeken schrijft waarin hij put uit de ervaringen die hij in andere landen heeft opgedaan.

Kans maken op het boek?

Wil je kans maken op het boek 'De stilte van het water'? Hou dan onze LinkedIn-pagina in de gaten. Daar verschijnt binnenkort een win-actie op!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2015-2020 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?