[29 mrt] 10% korting Examentraining CFE!

Vanaf  24 mei 2018 start er bij Fortress Academy de examentraining 'Certified Fraud Examiner' (CFE). Als lid van Het CNN ontvangt u maar liefst 10 % korting op deze training. 

Hieronder leest u meer over de training 'Certified Fraud Examiner' (CFE) welke voor leden van Het CNN tegen 10% korting wordt aangeboden door onze partner Fortress Academy.

Over de examentraining CFE

De examentraining van Fortress Academy, welke bestaat uit meerdere cursusdagen, is bedoeld voor anti-fraude professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van fraudebestrijding. De examentraining biedt hen een optimale voorbereiding op het CFE examen van de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), welke u na slagen de internationaal erkende titelt 'Certified Fraud Examiner' oplevert. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere 'Financial Transactions & Fraud Schemes', 'Law', 'Investigation' en 'Criminology'. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de training.

Over Fortress Academy

Het team van Fortress Academy werkt al sinds 2014 hard en vol enthousiasme aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het werkveld binnen de Security en Risk wereld. Fortress Academy verbindt de juiste professionals met de juiste uitdaging, ontwikkelt opleidingstrajecten op maat en brengt vakgenoten samen. Op deze manier zorgt Fortress Academy ervoor dat de juiste professional met de juiste kennis op de juiste plek zit. Meer lezen over Fortress Academy kan op deze website.

Praktische informatie

De trainingen worden op locatie in Naarden (20 minuten van Amsterdam) gegeven op de volgend lesdagen en -tijden (onder voorbehoud van wijzigen):

  • Dag 1: Financial Transactions & Fraud Schemes I Donderdag 24 mei 16.00-20.30
  • Dag 2: Financial Transactions & Fraud Schemes II Donderdag 31 mei 16.00-20.30
  • Dag 3: Law Donderdag 7 juni 16.00-20.30
  • Dag 4: Investigations I Donderdag 14 juni 16.00-20.30
  • Dag 5: Investigations II Donderdag 21 juni 16.00-20.30
  • Dag 6: Criminology Donderdag 28 juni 16.00-20.30


Exclusieve korting voor leden van Het CNN

Omdat Het CNN en Fortress Academy partners van elkaar zijn, krijgen leden van Het CNN  een exclusieve korting  van maar liefst 10% op een inschrijving voor de examentraining. Dit betekent dat leden in plaats van € 1.850,00 nu slechts € 1.655,00 betalen (exclusief omzetbelasting, kosten voor de CFE Prep Course en het inschrijfgeld voor het examen). Voor vragen en voor inschrijvingen kunt u contact opnemen via academy@fortressgroup.nl.

 

Fortress Academy            ACFE

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2015-2020 Het CNN - Info@hetcnn.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?